Stackton One

Omschrijving

Heeft u te maken met hoogteverschillen tussen uw bouwplaats en de straat? Hoogteverschillen in de tuin die u wil aanpakken? Wenst u deze niveauverschillen niet alleen op een duurzame maar ook op een estetisch verantwoorde manier aan te pakken? Dan maakt u met de grondkerende producten van Scheys Beton de juiste keuze. Niveauverschillen groot of klein, recht, hoekig of afgerond? Wij hebben voor u de juiste oplossing.

De Stackton blokken worden droog gestapeld, te vergelijken met de lego blok. Klassieke hulpmiddelen  zoals lijm, siliconen, mortel  of andere verbindingsmiddelen zijn hier  overbodig.

Daardoor is  Stackton het eenvoudigste bouwsysteem op de markt.

Bovendien is Stackton door zijn afwerking en gekloven oppervlak praktisch onderhoudsvrij.

Kleuren
Zwart

Zwart

Bruin-zwart

Bruin-zwart

Zilvergrijs

Zilvergrijs

Stackton keermuur systeem

De Stackton muur wordt gevormd door G-blokken te verbinden met counterblokken die gevuld worden met gebroken steenslag. De achterliggende grond wordt opgevangen door het gewicht van die muur. Dit grondkerend muursysteem wordt ook omschreven als een Gravity-wall. 

De combinatie van counterblokken die gevuld worden met waterdoorlatende steenslag en een  drainage in de fundering onder de counterblokken zorgt ervoor dat grond- en regenwater achter de wand gemakkelijk wegvloeit, waardoor er geen druk ontstaat op de muur.

Om indringen van aarde te voorkomen wordt de bovenste rij counterblokken bedekt met een worteldoek die tegen de achterzijde van de counterblokken oploopt tot de bovenkant van de te nivelleren grond.

Elementen voor een grondkeermuur

G-(gravity) blok met 2 uitsparingen, aan de voorzijde de gekloven afwerking, beschikbaar in de kleuren Zwart, Bruin-zwart en Zilvergrijs.

Formaat: 40 x 20 x 12,5 cm

Verankeringsblok die in de uitsparing gelegd wordt.

 

Formaat: 8,8 x 8,8 x 12,5 cm

Counterblok die achter de G-blok wordt geplaatst.

 

Formaat: 40 x 30 x 12,5 cm

Afdeksteen (cap) die het geheel passend afwerkt.

 

Formaat: 30 x 20 x 6 cm

Andere producten

Stackton Curved
Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.