Stackton Curved

Omschrijving

Stackton Curved is de perfecte aanvulling om uw grondkering te realiseren. Met deze Stackton Curved kan u nu ook een licht gebogen lijn volgen om uw project af te maken. De set van 4 stenen zorgt ervoor dat uw keerwand perfect in halfsteensverband blijft.

De blokken hebben aan één zijde een gekloven textuur en worden droog gestapeld en verbonden door de verankeringsblokjes.

Binnen- en buitenbochten zijn verschillend van elkaar en zijn alleen per set van 4 stenen te gebruiken. Deze 4 stenen passen hol/bol in elkaar en worden in 2 lagen bovenop elkaar gestapeld. Hierdoor blijft het halfsteensverband behouden.

Karakteristieken
  • Eenvoudige en snelle bouwwijze
  • Geen lijm noch mortel nodig
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvrij
Stackton Curved

Stackton Curved

Kleuren
Zwart

Zwart

Bruin-zwart

Bruin-zwart

Zilvergrijs

Zilvergrijs

Stackton Curved systeem

Met Stackton Curved kan u een keermuur bouwen met een maximale hoek van 15°. Hierdoor is de minimumstraal of –diameter beperkt tot minimum 3,7 meter straal of minimum 7,40 meter diameter.

Afhankelijk van de muurhoogte en de belasting worden er, in halfsteensverband, 1 tot meerdere rijen counterblokken aan de Curved blokken verankerd. Door de bochtvorming kunnen de counterblokken niet ononderbroken aan elkaar worden gekoppeld. De zones waar geen counterblokken kunnen geplaatst worden dienen samen met de counterblokken opgevuld te worden met gerecycleerd beton.

Andere producten

Stackton One
Lees meer

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.